Бондаренко Альона Сергіївна

Бондаренко Альона Сергіївна

Бондаренко Альона Сергіївна   Бондаренко Альона Сергіївна

 

Бондаренко Альона Сергіївна (30.11.1986 р., м. Харків) – старший лаборант, асистент (за сумісництвом) кафедри технологій фармацевтичних препаратів НФаУ.

Освіта:

У 2009 році закінчила Національний фармацевтичний університет за спеціальністю «Фармація», отримала диплом з відзнакою.

З 2009 по 2010 роки навчалася в магістратурі Національного фармацевтичного університету за спеціальністю «Загальна фармація» та отримала диплом з відзнакою, навчалася в інтернатурі на базі Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації НФаУ.

З 2010 по 2013 роки проходила навчання в аспірантурі з відривом від виробництва Національно фармацевтичного університету.

Трудова діяльність:

Під час навчання в університеті працювала в редакційно-видавничому відділі НФаУ, у редакціях журналів «Клінічна фармація» та «Вісник фармації». Починаючи з 2005 по 2014 роки брала участь в роботі приймальної комісії Національного фармацевтичного університету.

Протягом навчання в аспірантурі працювала за сумісництвом старшим лаборантом кафедри промислової фармації НФаУ.

Працювала старшим лаборантом кафедри промислової фармації Національного фармацевтичного університету (2013 – 2015 рр.,
2018 – 2019 рр.).

З 2019 року і по теперішній час працює старшим лаборантом кафедри технологій фармацевтичних препаратів НФаУ та за сумісництвом асистентом цієї ж кафедри з листопада 2019 р.

Навчально-методична робота:

На кафедрі технологій фармацевтичних препаратів проводить лабораторні заняття з дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» для студентів 4 курсу спеціальності «Фармація».

Науково-дослідна робота:

Виконує роботу над дисертацією на тему “Розробка складу та технології рослинного сиропу для лікування застудних захворювань” під керівництвом доктора фармацевтичних наук, професора Гладуха Євгенія Володимировича.

Є автором 32 наукових публікацій, у тому числі 8 статей і 24 тез доповідей.

Print Friendly, PDF & Email